Covid-19 tilbehør

Covid-19/Corona tilbehør - temperatur scannere, ansigtsmasker og etc.


Nedbring smitterisikoen. Se vores udvalg af produkter og forsyninger designet til at hjælpe din virksomhed med at åbne og forblive åben. Disse vigtige ting giver tillid til din virksomhed og bringer medarbejderne tilbage til arbejdspladsen på en sikker måde.

Sorter efter
Vis produkter på siden
Temperatur screening kiosk/station med pedestal. Hjælp din virksomhed/organisation med at bestemme tilstedeværelsen af en forhøjet temperatur hos medarbejdere, besøgende, personale, studerende, deltagere, der kommer ind på området. Kiosken har infrarød termisk billeddannelse til at registrere tilstedeværelsen af en høj temperatur hurtigt og præcist, og dens kontaktløse design sikrer yderligere maksimal forsvar mod bakterier og vira og er den bedste måde at sikre, at personale og besøgende ikke uforvarende introducerer bakterier og vira på arbejdspladsen.
DKK 20682,00 ekskl. moms
Kvalitets Smart 31 kortprinteren / plastkort printeren med feeder/automatisk føder med plads til 100 kort og til alle typer af plastkort.
Kan også printe på specielle papir kort.
Inkl. software og tilbehørspakke(100 kort og 1 stk. farvebånd til 250 print i fuld farve).
DK's billigste aftrykspris - fra 0,75 kr. pr. færdig trykt kort f.eks. til ID-kort, prisskilte, prisen er inkl. plastkortet. Se beskrivelse for mere information.
DKK 3995,00 ekskl. moms
KN 95 maske og åndedrætsværn, som beskytter mod eksempelvis støv og pollen. Masken er af høj kvalitet og har en smart næseklemme, som du kan klemme sammen, så den sidder tæt og beskytter bedst muligt. Pakken indeholder: 30 stk KN95 / FFP2 mundbind. (ikke medicinsk) CE Certified: 2163-PPE-638/01
DKK 792,00 ekskl. moms