Om os

Om os

Vi skaber værdi for vores kunder med den bedste løsning og har gjort det siden 1967.

Vi er et dansk ejet selskab, og har siden 1967 leveret løsninger indenfor plastkort(startede med hulkort), plastkortproduktion, læsere til kort/nøglebrikker/armbånd, softwareløsninger og drift af IT/datacentre. Vi har egen import og leverer direkte til erhvervskunder(B2B), organisationer, foreninger, den offentlige sektor og etc. Besøg eventuelt vores hovedside på nordano.com .

Forretningsidé

Vores forretningsidé er at tilbyde komplette løsninger, som er individuelt tilpasset til hver eneste kunde, som derved forbedre og effektivisere løsningen. Gennem vore brede udbud af produkter har vi en løsning, som passer til alle typer af virksomheder, den offentlige sektor og foreninger. Vi er en handels-/service/IT-virksomhed som satser på at leverer produkter og ydelser på tværs af brancher. Samtidig skal alle vores produkter/services være af højeste kvalitet. Vores medarbejdere og ledelsen skal samtidig havde en stor grad af etik og moral i alle aspekter i dagligdagen.

Målsætning

Det er vores målsætning at være markedsførende indenfor vores områder. Herunder er det også vores målsætning er at kunne udvikle vores løsninger og ydelser i samarbejde med vores producenter og kunder til fremtidens krav.

Vision

Vores vision er at tilpasse vore virksomhed til de nyeste teknologier, og implementerer dem i vores løsninger/produkter/services.

Miljøpolitik

Vi har en målsætning i hele virksomheden om, at værne om mennesker og naturen gennem vores miljøpolitik. Dette gøres bl.a. gennem genbrug og affaldssortering. I forbindelse med f.eks. vores pakkeri bliver der altid brugt genbrugspapkasser. Samtidig kigger vi meget på vores leverandører og samarbejdspartnere og forsøger i samarbejde med dem, at mindske eventuelt miljøbelastninger i deres områder/løsninger//produkter, som bliver benyttet/leveret gennem os. Vi forsøger altid at bringe miljøet ind i vores beslutninger. Vi kan samtidig tilbagetage brugte og kasserede maskiner, som er leveret af os. Disse maskiner vil blive adskilt og sorteret i forhold til vores miljøpolitik. Samtidig har vores leverandører udskiftet komponenter i produkterne, så næste alle produceret produkter efterlever RoHS direktivet. Alle vores frankeringsmaskiner og plastkortprintere efterlever allerede nu hele RoHS direktivet. Vi er tilmeldt WEEE systemet "Waste Electrical and Electronic Equipment" og overholder den pågældende miljølovgivning i Danmark og EU.