Temperatur screening kiosk/station pedestal enhed 1.4M wifi

Temperatur screening kiosk/station med pedestal. Hjælp din virksomhed/organisation med at bestemme tilstedeværelsen af en forhøjet temperatur hos medarbejdere, besøgende, personale, studerende, deltagere, der kommer ind på området. Kiosken har infrarød termisk billeddannelse til at registrere tilstedeværelsen af en høj temperatur hurtigt og præcist, og dens kontaktløse design sikrer yderligere maksimal forsvar mod bakterier og vira og er den bedste måde at sikre, at personale og besøgende ikke uforvarende introducerer bakterier og vira på arbejdspladsen.
SKU: TEMPSCAN14
Free shipping
DKK 20682.00 excl tax

Temperatur screening kiosk/station pedestal enhed 1.4M WIFI. STAND ALONE.

Selvbetjent og berøringsfri temperaturmåler med WIFI - mulighed for overvågning via kontrolpanel på en computer. Enheden behøver ingen personale og er helt selvbetjent.

Hjælp din virksomhed/organisation med at bestemme tilstedeværelsen af en forhøjet temperatur hos medarbejdere, besøgende, personale, studerende, deltagere, der kommer ind på området. Kiosken har infrarød termisk billeddannelse til at registrere tilstedeværelsen af en høj temperatur hurtigt og præcist, og dens kontaktløse design sikrer yderligere maksimal forsvar mod bakterier og vira og er den bedste måde at sikre, at personale og besøgende ikke uforvarende introducerer bakterier og vira på arbejdspladsen.

Kiosken har infrarød termisk billeddannelse til at registrere tilstedeværelsen af en høj temperatur hurtigt og præcist, og dens berøringsfrie design sikrer yderligere maksimal forsvar mod bakterier og vira og er den bedste måde at sikre, at personale og besøgende ikke uforvarende introducerer bakterier og vira på området. Passer perfekt til nedbringelse af smitterisiko på f.eks. virksomheder, organisationer, skoler, instituationer, plejehjem, hospitaler og etc.

  • Infrarødt kamera i industriel kvalitet med bredt syn og LED-lys
  • 8in High definition LCD-skærm
  • Indbyggede højttalere til automatisk hørbare alarmer og personlige meddelelser
  • Stand alone
  • Berøringsfri
  • Utrolig hurtig scanningstid på 1 sekund
  • Nøjagtighed inden for (+ -0,5 grader Celcius)
  • Gem op til 30.000 poster
  • Produktvægt: 11,50 kg

Software temperaturmåler medarbejdere

Den medfølgende pc-baserede software giver dig mulighed for at: